Bröllopsmeny

Ala cartemeny

 

Tilltugg

Anklevermousse på kex toppas med päronmarmelad (2st)                                               45kr

Smördegssnäcka fylld med fikonmarmelad och ost (3st)                                                  30kr

Krustad fylld med stenbitsrom, vispad crèmefraiche och rödlök (2st)                                 35kr

Crosstini toppad med semitorkad tomat, brieost och färsk oregano (2st)                           30kr

 

Förrätter

Västerbottenostpaj med röd stenbitsrom, syrad rödlök och vispad crèmefraiche   80kr

Kantarellsoppa med vitlöksbröd                                                                              80kr

Skuren vit sparris med brynt salviasmör, babyspenat och krispiga brödsmulor      säsongspris

Skagen på kräftstjärtar satt på vår hembakade kavring toppat med stenbitsrom och färskriven pepparrot                                  80kr

Varmrökt lax med crudité på betor, vattenkrasse, citron och dillkräm                                 85kr

 

Varmrätter

Kalvrygg med rostade rotfrukter serverat med murkelsås och timjanrostad färskpotatis.                                                220kr

Helstekt oxfilé med madeirasås, balsamico bakade kvisttomater baconlindad sparris och råstekt potatis                                     240kr

Marinerad lammytterfilé med rödvinssås, timjanbakad paprika, sticklök, getostkräm och potatisgratäng                                        210kr

Halstrad torskrygg med vittvinskum, parmesanchips, baconcrisp, syrad rödlök och dill/spenatsvängd färskpotatis.                                    230kr

Lågtempad ankbröst med apelsinsky serverat med ljummen sallad på äpple, spetskål och plommon samt pomme Anna                             210kr

 

Dessert

Duo på vit- och vanlig chokladbrownie med vispad färskostkräm, flingsalt och hallonculi                                    70kr 

Jordgubb- och mangosorbet serveras med chokladdoppade jordgubbar samt krossade minimaränger                           75kr

Tobleroneparfaite med mandelflarn, färska bär och citronmeliss                                       85kr

Fläder pannacotta med marinerade bär och krossad vitchoklad                                        70kr

 

Nattamat

Smal kokt med bröd                                                                                                       20kr

Malmö ” Zebbe ” med bröd                                                                                             30kr

Sremska med bröd och ajvar                                                                                          30kr

Janssonsfrestelse                                                                                                          35kr

 

Ärtholmen festvåning
Ärtholmsvägen · Malmö · info@artholmen.se
Kontakt 040-824 44 · Begravning 0709-38 24 44